Пошуковий запит: (<.>A=Зубкова К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Дідур В. А. Оцінка реологічних властивостей насіння рицини для визначення способу обрушення [Електронний ресурс] / В. А. Дідур, К. В. Зубкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 1. - С. 209-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_1_30 Проведено оцінку реологічних властивостей насіння рицини з метою подальшого дослідження процесу обрушення насіннєвої оболонки у разі глибокої переробки рицини.
|
2. |
Безусов А. Т. Розробка технології отримання гарбузового нектару функціонального призначення [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_3
|
3. |
Зубкова К. В. Функціональні напої в концепції здорового харчування [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова, М. Г. Ліганенко, К. Д. Кузнецова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_9
|
4. |
Безусов А. Т. Кількісне визначення γ-аміномасляної кислоти в рослинній сировині [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__6
|
5. |
Валько М. І. Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств [Електронний ресурс] / М. І. Валько, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_19
|
6. |
Валько М. І. Удосконалення технології овочевих маринадів [Електронний ресурс] / М. І. Валько, Г. А. Тіхосова, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_20
|
7. |
Зубкова К. В. Визначення константи деструкції γ-аміномасляної кислоти в процесі теплової обробки овочевих консервів [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_23
|
8. |
Короленко В. О. Розробка нових видів закусочних консервів [Електронний ресурс] / В. О. Короленко, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2014. - № 2. - С. 80-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2014_2_15
|
9. |
Безусов А. Т. Клітковий метаболізм фруктів та овочів [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2012. - № 2. - С. 117-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2012_2_27
|
10. |
Стоянова О. В. Удосконалення технології плодоовочевих компотів [Електронний ресурс] / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, К. Н. Злотнікова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 3. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_3_9
|
11. |
Валько М. І. Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Валько, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_23
|
12. |
Зубкова К. В. Регулювання амінокислотного обміну плодів та овочів за допомогою попередньої обробки сировини [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2014. - № 4. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2014_4_14
|