Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Зубкова К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Дідур В. А. 
Оцінка реологічних властивостей насіння рицини для визначення способу обрушення [Електронний ресурс] / В. А. Дідур, К. В. Зубкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 1. - С. 209-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_1_30
Проведено оцінку реологічних властивостей насіння рицини з метою подальшого дослідження процесу обрушення насіннєвої оболонки у разі глибокої переробки рицини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 215.138 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Безусов А. Т. 
Розробка технології отримання гарбузового нектару функціонального призначення [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.332 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Зубкова К. В. 
Функціональні напої в концепції здорового харчування [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова, М. Г. Ліганенко, К. Д. Кузнецова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 461.351 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Безусов А. Т. 
Кількісне визначення γ-аміномасляної кислоти в рослинній сировині [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.957 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Валько М. І. 
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств [Електронний ресурс] / М. І. Валько, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Валько М. І. 
Удосконалення технології овочевих маринадів [Електронний ресурс] / М. І. Валько, Г. А. Тіхосова, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 255.733 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Зубкова К. В. 
Визначення константи деструкції γ-аміномасляної кислоти в процесі теплової обробки овочевих консервів [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.728 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Короленко В. О. 
Розробка нових видів закусочних консервів [Електронний ресурс] / В. О. Короленко, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2014. - № 2. - С. 80-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2014_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.213 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Безусов А. Т. 
Клітковий метаболізм фруктів та овочів [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2012. - № 2. - С. 117-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2012_2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 396.582 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Стоянова О. В. 
Удосконалення технології плодоовочевих компотів [Електронний ресурс] / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, К. Н. Злотнікова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 3. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 420.546 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Валько М. І. 
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Валько, О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 529.093 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Зубкова К. В. 
Регулювання амінокислотного обміну плодів та овочів за допомогою попередньої обробки сировини [Електронний ресурс] / К. В. Зубкова // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2014. - № 4. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2014_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 401.276 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського